Blogosfera Večernjeg lista
12°C
  • Travno221:

    Novih izbora neće ni biti, Karamarko odlazi iz Vlade. Na kraju će pravda ipak pobijediti, no i Oreškovića treba držati pod nadzorom.

  • Travno221:

    Donalde, imam samo jednu poruku za tebe i ostale hadezeovce: srušite vladu (vi to možete) i izađite na nove izbore. Bojim se da je gospodin Filić preomtimističan, kad ste vi u pitanju. Pa u HDZ-u je teško od petorice naći ... prikaži još! jednoga poštenog... Ako baš hoćeš, moje je mišljenje da ne biste dobili više od 25 zastupnika.

  • Donald:

    To je puko naklapanje autora, bez imalo pokrića, očito da gospodin Filić ne poznaje funkcioniranje demokracije. Moguće je naime, da su glasaći kroz ove mjesece političkih zavrzlama ipak nešto i naučili, pa je lagano moguće, da bi ovaj puta bitno ... prikaži još! drugačije glasali. Gdje stoji da bi Most dobio 12 mjesta u Saboru, ili HDZ mnogo izgubio ? To stoji samo u glavi g. Filića. Naklapati i špekulirati se uvijek može, ali to prodavati zdravo za gotovo, bez i jednog konkretnog argumenta koji to podupire, jednostavno je neodgovorno, neozbiljno i služi naravno, kao obično u VL-u, isključivo propagandističkim svrhama protiv HDZ-a.

Još iz bloga Ispravljanje krive Drine