Blogosfera Večernjeg lista
17°C
 • mikrogrizzly:

  Nije mi baš jasna intonacija članka jer Milanović nije šutio - dapače, on je te večeri dao jednu od svojih dijaroičnih izjava. Stradao je šef, stanica i 7 km pruge odnosno razlike nema između Milanovićevih izjava i vagonskog WC (kapacitet ... prikaži još! im je neograničen!). Tip koji se posvadio sa svima, u rasponu do žitelja Špičkovine do Merkel, koji je prvenstveno nesposoban, onda ništa, onda sve te spomenute njegove sitnije mane - e taj ne šuti samo tako nego nešto opako smišlja. I u tome je stvar, ne u nekim političarskim bon ton uzusima - što on ima u glavi da sačuva vlast jer na izborima će ga dočekati pučko "neće moći ove noći" pa će pribjeći nekoj hapsani, a što drugo!?

 • Avatar Vinko
  Vinko:

  U Rijeci i u Istri pripremaju "demonstracije" zbog lažiranih predsjedničkih izbora. To zbog promene promertnih znakova na Pantovčaku : Leve ite - Ne ! Pripremaju prikladne slogane kao : Levo, levo, levo - krepat ma ne molat

 • DOBARDAN:

  Nema se tu šta puno mudrovati. Sadašnja vlada je skupina neprofesionalnih i neodgovornih diletanata. O manirima i odgoju da se ne govori. Od ljudi na tim mjestima očekuje se da se bar znaju ponašati. Jučer ministar Kotromanović govori "ona¨ dok ... prikaži još!k gospođa Grabar Kitarović i za Šešelja kaže gospodin.

Još iz bloga Vodoriga