Blogosfera Večernjeg lista
15°C
  • civil:

    Ovi HDZ-ovci su stvarno amateri…..idu u lov na centru (oko 200,000 glasova), sto ce jako tesko uspjeti, a cijena bi toga bila vrlo moguci gubitak najmanje 400,000 desni biraca. Da su isli s nekim poput Kovaca onda mozda bi bilo ... prikaži još! nekakvog smisla, ali sa titoistom plenkovicem….nevjerovatno. Medije vam se danas smiju !

  • DOBARDAN:

    Svaka legitimna stranka koja nije na vlasti, a sudjeluje u političkom životu, ima puno pravo rušiti stranku na vlasti svim demokratskim sredstvima i dokazivati da ne rade dobro. A stranka na vlasti svojim djelovanjem treba dokazivati da ispravno radi i ... prikaži još! da nema razloga za njeno rušenje. To su neki osnovni principi višestranačja.

  • MarioG:

    HDZ je progutao mamac. Danas se rat između stranaka vodi aferama. HDZ pilaju s nekim fabriciranim aferama dok se ne spominju teške korupcijske afere, namještanje natječaja, propusti u povlačenju eu sredstava, itd. Tako da je HDZ tu gubitnik jer od ... prikaži još!d njega traže djevičansku čistoću dok Plan21 ekipa se priprema za povratak na vlast.

Još iz bloga Prebiranja