Blogosfera Večernjeg lista
13°C
  • anticenzura:

    Ovi su poceli napadati i Papu da je komunista, docim je popinama odbrusio da limuzine debelih cilindrata, palace i dragulji nemaju veze s Krscanstvom.

  • Neutralac:

    Kominizam i fasizam su jednako kompromitirani... tako da i zvijezdu i svastiku treba zabraniti.. jer dolaze od ljudske izmisljotine i idiota kao Marx i Engels, ili Lenjin, ili Hitler itd.... Kriz je nastao od patnje Isusa koji je htio otkupiti ... prikaži još! koji je htio otkupiti covjecanstvo od takvih kao naprijed navedenih primjereno dobi i vremenu..... to sto je kasnije zlorabljen... to nije isto kao ove zlocinacke kategorije... kriz nije simbol nikakve organizacije... nego univerzalan

  • RedDirection:

    Svaka ozbiljnija partija članica je nadnacionalne komunističke partije koja je nije htjela primiti u članstvo rusku komunističku partiju jer ne podržava istospolne brakove što smatraju diskriminacijom. Toliko o komunizmu i o onome da ga se može uporediti s fašizmom, a ... prikaži još! to baš fašisti i rade. Da komunizma ne bi bilo, živjeli bismo u Trećem Reichu.

Još iz bloga Globalni semafor