Blogosfera Večernjeg lista
15°C
  • ameris:

    Glumata zagrebačkog fakina...pojma nema što je bila bitna odlika dečki sa zapadnog djela grada...bila je i n t e l i g e n c i j a ,dana riječ,šarm i građanski štih.Ničeg takvog u njega.On je šuplji imitator kojeg ... prikaži još!g bi svi pravi zg dečki izbjegavali za društvo i zato je i danas jadan i bez samopouzdanja.To što on prodaje se n e može naći ni na buhljaku.

  • mikrogrizzly:

    Ne mogu vjerovati čega ste se "dohvatili" jer Milanovića treba razmatrati u svjetlu činjenice da jedino što je u životu (pokušao) raditi je bila diplomacija. Tamo se pak 2x razmisli i ništa ne kaže, zar ne? I umjesto da u ... prikaži još! formativnim godinama iskoristi prigodu i profilira se kao diplomatski fini šmirgl, on u poznim 40-im kreće prema ljudima i pojavama kao bradva. Ne zaboravite, a tko ne vjeruje - eno tražilice - od njegovog jezika su teško stradali žitelji Špičkovine, nastavnici povijesti (što oni znaju da li je bio ili nije bio građ. rat u Finskoj), nastavnici eng. jezika, gđa Merkel - i to u nekoliko navrata itd. itd. Lik se ponaša kao boksač koji u ranoj mladosti primio previše teških udaraca u glavu, a to tek kasnije došlo do izražaja. A ne kao netko tko je bio u diplomaciji! Naposljetku, lažac bez premca je Hebrang - koji pak imao teško djetinjstvo bez oca, nije bio wannabe kvartovski štemer... Sitno broji Milanović! Još malo i ni žena ga neće podnositi, kad izgubi izbore! To će mu biti najveća kazna!

  • zorbas.grk:

    današnja milojkova laž na 26.9.2015.....konvencija SDPa održana u maloj dvorani Doma športova u prosutnosti 5000 ljubimaca...provjerite.mala dvorana je kapaciteta 3100 ljudi :-)

Još iz bloga Konceptualna kirurgija