Blogosfera Večernjeg lista
16°C
  • osica:

    Preopširna vam je ova povjesna analiza " prostitucije politike" prevdite to na jednostavno naški "koga do sada vidimo kao prostitutku na Hrvatskoj političkoj sceni , tko se to nudi i ne pita pošto "sex", a plaća se našim parama. ? ... prikaži još!ma. ? Pojasnite narodu , ili recite ili šutite "ne može se stisnuti i ono drugo..." Kod nas jako, jako smrdi. Ugušit će nas smrad , " jer i prostitutke nisu ono što su nekad bile, dame ove p. r . d . e odvratno " . Pitanje je kolliko smrada mi možemo potrpjeti ?. Očito jako, jako puno. Sami smo krivi, začepimo nos ali gunđamo . Zašto ne udahnemo duboko taj smrad i kažemo dosta ?

  • mikrogrizzly:

    Sve OK, ali uzaludno... Zašto? Zato jer vrlo plastično prikazani pojmovi perverzije i prostitucije, dobro, dalo bi se o tome raspraviti i iz današnje perspektive porno branše koja nadmašila klasična moralno-etička i psihijatrijska učenja iz prošlosti... Slabe to poveznice ima ... prikaži još! s potkupljivosti današnje generacije političara u RH odnosno moja teza jest da ne treba tako naširoko i krošejima nego direktićem - pokvarenost tog tipa u Hrvatskoj počinje već na razini grnutovnica, stanica za teh. pregled, šumara, veterinarskih stanica, barkariola i dr. Naši vrli pod " " političari su samo vrh te ledene sante odnosno mogli ste prištedjeti napor da ste napisali da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. I još bi umjesto citata bila prikladnija cigo uzrečica: Što ne može da se reši parama, će da se reši s mnogo para! Ostavite te tanane analize za kompleksnije teme nego što je potkupljivost i kvarnost političara danas i ovdje, u Hrvatskoj. Kako je RH zemlja prekrasnih krajolika, umjerene klime, izobilje mora i pitke vode, šuma i dr. - bila bi već desetljećima imigracijski san, e da nema naroda i narodnih običaja koji sve te dojmove učas pokvare.

  • Somelier:

    Već sam naslov nam govori da se istina sakriva. Ovdje se ne radi o prostituciji jer prostitutku dobiješ već od 10 eura. Ovdje se radi o 200 milijuna kuna mita što je teški kriminal. Ako Cvitan odmah ne reagira treba ... prikaži još! predsjednica tajnim službama narediti da ga zatvore.Jao si ga nama kada se teški kriminal naziva prostitucijom. A koje ono zastupnike USKOK istražuje?.

Još iz bloga Konceptualna kirurgija