Blogosfera Večernjeg lista
15°C
  • mikrogrizzly:

    Samo 2 kratke reakcije - nisam spomenuo izostanak ratničke epizode u obitelji Milanović u tom kontekstu, nego da se istakne da je obitelj sklona "hvatati krivine", čak prestupiti u protivnički tabor - ako je to pol. oportuno. U tom smislu! ... prikaži još! Drugo, autor bloga je napravio majušan propust - u toj temi o braći Milanović i njihovim nečasnim poslima nije spomenuo Linića, koji je pak jedini imao hrabrosti javno nasrnuti na tu bratsku simbiozu, odnosno da ga stariji brat "pokriva". OK, nije velika greška - naime, stariji brat je s Linićem obrisao pod, da se izrazim uličarski, E vidite - i to je indirektan dokaz, kako bi rekli am. fiškali... A da se ne spominje dubrovački gradonačelnik Vlahušić, koji je kao svojedoban min. zdravstva u Vladi pok. Račana našao radno mjesto ženi starijeg Milanovića, a ne samo da ga pustio Zoran da se "dinsta" kad je njemu trebala protuusluga nego danas više privatno ni ne razgovaraju. Još 1 prilog u tezi o kakvom nezahvalniku se radi, sjetimo se da u SAD te smatraju vrlo lošim tipom ako ne vraćaš usluge.

  • livoguza2:

    Ako dragi Bog da, a dat će, uskoro će hrvatski domoljubi ponoviti onu čuvenu iz Domovinskog rata: "Oba, oba su pala!" Lp.

  • balic:

    mikrogrizly@---- Nisu braca Milanovic jedini u Hrvatskoj sa 0 dana iz devedesetih.Ima njih vise,koji nisu u politici,ili su u politici pa opet nisu bili ni oni tamo gdje su trebali biti,a danas se busaju sa najveci domoljubi.Issssss muka mi je ... prikaži još! vise od vas svih koji se ponavljate ko papige gdje je tko bio.Takvih imas u svakoj stranci,pa i ovoj koja se danas zove "Domoljubnom",domoljubni lopovi!!Nek svatko sa svojom savjescu to rascisti.Koliko je laznih branitelja da ni dana nisu bili ne na prvoj nego ni u pozadini a kasiraju braniteljske mirovine i ne srame se... U cemu su oni posteniji od kod tebe navedenih,nicemu..?!

Još iz bloga Konceptualna kirurgija