14°C
 • Avatar SN
  SN:

  Izvrsno! Evo, ja bih se osvrnula na nedostatak ili izostanak jezične kulture kao dijela opće kulture. Zašto? Zato jer uporaba hrvatskog jezika podrazumijeva svijest o jednom narodu. Zato što je jezik dio čovjekova identiteta. Zato što govori o pojedincu i ... prikaži još! i njegovoj jezičnoj osviještenosti koja između ostalog podrazumijeva i njegovanje zavičajnog idioma. Zato što se kroz tu istu jezičnu osviještenost vidi i politička..... Pametnome dosta!

 • fjakadur:

  Oprostite g. Krkač što nemam želudac za sve ovo pročitati. Samo sam skužija da Vi zamjerate Milanoviću "što nije čestitao našoj novoj predsjednici" ?? Nisan pročita ovu vašu umotvorinu, ali mi iz nje zrači strašna nekultura jerbo taj čin (čestitati ... prikaži još!i ili ne) je potpuno privatna stvar. Blatila ga je cilo vrime kampanje i sada bi joj on triba ljubiti ruke ha.ha.ha.ha.ha !!!!!!!! Pogotovo nakon što je odma otišla u ono ruglo od šatora i logorovanja isprid Ministarstva. A da Vi malo prostora posvetite tom ruglu isprid Ministarstva !? Ono, da lipo ispitate imaju li dozvolu za to ruglo isprid Ministarstva i po kom zakonu se mogu po Zagrebu dizati šatori po javnim površinama.I što je najvažnije, analizirajte malo to, kako se može dozvoliti invalidima da danima budu vani na studeni i kiši, što je pogubno za njihovo nezdravlje. Naša nova predsjenica >>>>> pravac u šator !!???? Strava

 • fjakadur:

  Nema veze, naravno da imamo različita razmišljanja ... samo ću reći "da Milanović nije #izgubio"# (kao Josipović, koji je odmah čestitao) pa da bi treba trčati čestitati !!!!! Doviđenja.

Još iz bloga Konceptualna kirurgija