Blogosfera Večernjeg lista
17°C
 • Avatar SN
  SN:

  Izvrsno! Evo, ja bih se osvrnula na nedostatak ili izostanak jezične kulture kao dijela opće kulture. Zašto? Zato jer uporaba hrvatskog jezika podrazumijeva svijest o jednom narodu. Zato što je jezik dio čovjekova identiteta. Zato što govori o pojedincu i ... prikaži još! i njegovoj jezičnoj osviještenosti koja između ostalog podrazumijeva i njegovanje zavičajnog idioma. Zato što se kroz tu istu jezičnu osviještenost vidi i politička..... Pametnome dosta!

 • fjakadur:

  Nema veze, naravno da imamo različita razmišljanja ... samo ću reći "da Milanović nije #izgubio"# (kao Josipović, koji je odmah čestitao) pa da bi treba trčati čestitati !!!!! Doviđenja.

 • livoguza2:

  Tko hoće biti pošten, priznat će mi da nisam stranački poslušnik i bezuvjetni apologet bilo čije stranačke politike jer sa prokazao gafove i Milanovića i Karamarka. Red je da budem kritičan i prema g. Petrovu kako ne bi umislio da ... prikaži još! je nepogrješiv i savršen demokrat. Pred izbore i nakon njih, mahao je javnobilježnički ovjeenom potvrdom da ni s kim ne će koalirati. Pitam: kako zna da je od svih svojih birača dobio mandat da ne koalira ni s kim i tako provocira veliku koaliciju samo između HDZ-a i SDP-a? Podsjetio me je na Sanaderov ugovor s narodom, a baš nas je taj ugovor skoro došao glave. Zato nikad ne reci nikad! Da sam u prigodi ovo bih prenio g. Petrovu i njegovu Mostu koji može spojiti podijeljeno društvo na istinski domoljuban način, ali i srušiti se pod naletima bujice. Lp.

Još iz bloga Konceptualna kirurgija