Blogosfera Večernjeg lista
15°C
Povratak na blog

Zoki, u čem' je problem?

Zoki, zašto, ali zašto, nisi čestitao? Jezik i običaji su temelji kulture još od Herodota, preko Taylora, pa do suvremenih istraživača. Predsjednik Vlade RH Milanović nije čes...
Objava 27. siječnja 2015. 1258 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
7
 • Avatar SN
  SN:

  Izvrsno! Evo, ja bih se osvrnula na nedostatak ili izostanak jezične kulture kao dijela opće kulture. Zašto? Zato jer uporaba hrvatskog jezika podrazumijeva svijest o jednom narodu. Zato što je jezik dio čovjekova identiteta. Zato što govori o pojedincu i ... prikaži još! i njegovoj jezičnoj osviještenosti koja između ostalog podrazumijeva i njegovanje zavičajnog idioma. Zato što se kroz tu istu jezičnu osviještenost vidi i politička..... Pametnome dosta!

  2 27. 1. 2015. u 19:24
 • fjakadur:

  Nema veze, naravno da imamo različita razmišljanja ... samo ću reći "da Milanović nije #izgubio"# (kao Josipović, koji je odmah čestitao) pa da bi treba trčati čestitati !!!!! Doviđenja.

  30. 1. 2015. u 17:22
 • livoguza2:

  Tko hoće biti pošten, priznat će mi da nisam stranački poslušnik i bezuvjetni apologet bilo čije stranačke politike jer sa prokazao gafove i Milanovića i Karamarka. Red je da budem kritičan i prema g. Petrovu kako ne bi umislio da ... prikaži još! je nepogrješiv i savršen demokrat. Pred izbore i nakon njih, mahao je javnobilježnički ovjeenom potvrdom da ni s kim ne će koalirati. Pitam: kako zna da je od svih svojih birača dobio mandat da ne koalira ni s kim i tako provocira veliku koaliciju samo između HDZ-a i SDP-a? Podsjetio me je na Sanaderov ugovor s narodom, a baš nas je taj ugovor skoro došao glave. Zato nikad ne reci nikad! Da sam u prigodi ovo bih prenio g. Petrovu i njegovu Mostu koji može spojiti podijeljeno društvo na istinski domoljuban način, ali i srušiti se pod naletima bujice. Lp.

  09. 11. 2015. u 13:22
 • fjakadur:

  Oprostite g. Krkač što nemam želudac za sve ovo pročitati. Samo sam skužija da Vi zamjerate Milanoviću "što nije čestitao našoj novoj predsjednici" ?? Nisan pročita ovu vašu umotvorinu, ali mi iz nje zrači strašna nekultura jerbo taj čin (čestitati ... prikaži još!i ili ne) je potpuno privatna stvar. Blatila ga je cilo vrime kampanje i sada bi joj on triba ljubiti ruke ha.ha.ha.ha.ha !!!!!!!! Pogotovo nakon što je odma otišla u ono ruglo od šatora i logorovanja isprid Ministarstva. A da Vi malo prostora posvetite tom ruglu isprid Ministarstva !? Ono, da lipo ispitate imaju li dozvolu za to ruglo isprid Ministarstva i po kom zakonu se mogu po Zagrebu dizati šatori po javnim površinama.I što je najvažnije, analizirajte malo to, kako se može dozvoliti invalidima da danima budu vani na studeni i kiši, što je pogubno za njihovo nezdravlje. Naša nova predsjenica >>>>> pravac u šator !!???? Strava

  1 29. 1. 2015. u 04:44
 • Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.