Blogosfera Večernjeg lista
16°C
 • Deleted user:

  Izvrstan članak. No ipak bi nešto dodao. Tingsao je možda nama najpoznatije Kinesko pivo, ali u Kini nije najprodavanije pivo. Prvo mjesto drži SNOW. Ne samo u Kini nego to je trenutno najprodavanije pivo u svijetu. Snow je skinuo sa trona Bud Light.

 • mycropht:

  Izvrstan članak?! Ništa nije rečeno. Drobi se o proizvođačima, lovi, svemu samo ne o pivu. Uopće nisam dobio dojam da je autor barem liznuo bilo što od toga o čemu piše. Čitav članak je na (jedva podnošljivom) nivou autorove megarečenice: ... prikaži još! "Neću se ovdje baviti ocjenjivanjem, jer mahom je riječ o lagerima kojima se može dati tek ocjena "podnošljivo" u najboljem slučaju, najčešće nisu niti jeftina, ali smatram da im se mora dati prostor jer su ovdje pa ako su već azijska piva stigla, idemo se barem raspitati što je uopće to što nam nude." Pa što nam to nude? Pa jel' odskače koji od tih lagera od ocjene "podnošljivo"?

 • Avatar Zoran Vitas
  Zoran Vitas:

  :) ako sam napisao da je "podnosljivo" najbolje sto im se moze dati onda mislim da sam sve rekao. Pio sam sve sto se moze naci u domacim ducanima i ocjena je naprosto takva. To su industrijski lageri za koje ... prikaži još! sam zelio dati osnovnu informaciju jer sumnjam da je itko za njih prije cuo u Hrvatskoj

Još iz bloga Volim pivu