Blogosfera Večernjeg lista
15°C
 • willi:

  U atentatu u Sarajevu ubijena je i Ferdinandova supruga i dijete koje je nosila u stomaku pa se mirno može reći da je Princip bio terorist.

 • Avatar Danco2
  Danco2:

  u cijelom civiliziranom svijetu princip je terorista koji ima čak svoj spomenik u jednoj cudnoj drzavi, kao i ratni zlocinac draža mihailovic, i onaj terorist milan tepic što je dignuo sebe u zrak tijekom domovinskog rata u bjelovarskoj vojarni. tu ... prikaži još! cudnovatu zemlju bombardiralo je pola svijeta kojoj niti dan danas nije jasno zasto

 • Konstantinos:

  Gavrilo Princip je klasican primjer teroriste, jer je njegova organizacija "Mlada Bosna" bila povezana sa teroristickom i tajnom organizacijom "Crnom rukom" iz Srbije. Sluzili su se terorom i nasiljem kako bi postigli svoje imperijalisticke ciljeve na ustrb VECINE - Srbi ... prikaži još!i u tadasnjoj Bosni nisu prelazili 40 % a razvili su zestoku anti Austro-ugarsku kampanju, pa cak pozivali narod na pobunu bez da su razmisljali o dobrobiti vecinskih naroda tj Hrvata i Muslimana. Princip je valjda bio jedini terorista kojem su podizani spomenici i kojeg se uzdizalo u "nebesa". Mracno razdoblje zajednicke historije koje za nas i Slovence, Vojvodane i "Bosance" znaci regresiju i vracanje u civilizacijski "nazadak". Nekadasnja austrijska "Drzava SHS" nije se nikada trebala ujediniti sa Srbijom jer je to bilo previse proturjecno i tesko za upravljati.

Još iz bloga Bumerang prošlosti